Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Snapfuck.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Heftighoor

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Ik denk dat het belangrijkste voor mij is dat je er goed en verzorgd uitziet, hygiene moet voorop staan en dat je daarnaast een lekkere ondeugende man bent die er lekker ruig uitziet en mij wel goed aan kan in bed. Mag ik jouw fantasie weten?

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

21 juli 2017

Judy83

Oproep van Judy83
Geplaatst op 29-04-15 - 14:07

Leeftijd: 34 jaar
Woonplaats: Almen

Haar oproep: Een spontane, vrolijke en lieve man. Een man die niet graag de hele tijd alleen binnen zit zichzelf te vervelen. Niet meteen een relatie willen maar er ook niet van weg lopen. Het begin met vriendschap en voor de rest zien we wel waar het schip strandt.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Snapfuck.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.